EA geeft wel heel hoge korting op FIFA 23

News
woensdag, 17 augustus 2022 om 12:30
fifa 23f1658388766
EA heeft niet altijd de beste naam onder gamers. Veel mensen vinden het bedrijf een geldwolf, mede door de vele microtransacties die vaak in EA games voorkomen. Des te opvallender is het dat het bedrijf nu een gigantische korting geeft op FIFA 23, zij het per ongeluk.
De prijzen van games zijn met de huidige generatie weer eens gestegen, maar Indiase gamers hebben een meevaller kunnen pakken. In de Epic Games Store was FIFA 23 namelijk tijdelijk te koop voor maar 4,80 roepies, ongeveer 6 eurocent. Het ging om de Ultimate Edition, die normaal gesproken voor 4799 roepies wordt verkocht, met als gevolg dat de korting op zo’n 99,98 procent ligt.
Van de kant van EA was deze enorme korting een vergissing. Opvallend genoeg laat EA iedereen die de game voor deze bodemprijs heeft gekocht de game houden. Dat heeft het bedrijf in een email laten weten en nog een bevestigd tegenover PC Gamer. Het bedrijf schrijft het volgende:

Wanneer is de release van FIFA 23?

Wie uitkijkt naar FIFA 23 hoeft niet lang meer te wachten. De game verschijnt namelijk op 30 september en is via de Ultimate Edition zelfs drie dagen eerder te spelen. Het slechte nieuws is dat wij die Ultimate Edition niet voor 6 cent kunnen scoren.