Mysterieus The Lord of The Rings monster onthuld

News
dinsdag, 02 augustus 2022 om 14:58
the rings of power galadrielf1671531128
De nieuwe serie van Amazon Prime The Lord of the Rings: The Rings of Power komt binnenkort uit. In de laatste paar dagen is er ook steeds meer bekend over de Tolkien serie. Zo is er tijdens de San Diego Comic-Con al een volledige trailer getoond met daarin een reusachtig monster.
Gedurende de San Diego Comic Con mochten onze ogen voor het eerst de volledige trailer zien van The Rings of Power. Veel mensen hebben de trailer bekeken, maar op YouTube heeft de trailer nog niet veel likes vergaard. Of dit ligt aan de kwaliteit of de inhoud van de trailer is niet helemaal duidelijk. Wel weten we dat er enige veranderingen zijn gemaakt aan het originele materiaal van Tolkien. Daarover waren fans al niet blij, toch ziet de serie er in de trailer gaaf uit.
In de trailer is Sauron voor het eerst te zien in zijn volle glorie. Ook toont de trailer een Balrog die we nog kennen uit de films en daarnaast zien we een heel opvallend beest dat we nog nooit eerder hebben gezien.

The Rings of Power is een grote verandering voor de Tolkien wereld

Het beest waar dit over gaat is hoogstwaarschijnlijk een van de "nameless things". In de trailer zien we Galadriel die in de serie de strijd tegen Sauron leid. Rond 2:07 in de trailer zien we Galadriel zwemmen voor haar leven, terwijl ze achterna gezeten wordt door een gigantisch wezen. Dit zou zomaar eens een creatie van Morgoth kunnen zijn. Morgoth schiep namelijk de nameless things van al bestaande wezens en zorgde ervoor dat deze wezens monsterlijke proporties kregen. In een profetie in de werken van Tolkien staat dat Morgoth terug zal keren en hij zijn verschrikkelijke creaties zal meenemen om de wereld over te nemen.
Dit grote waterdier zou onze eerste blik op één van die wezens kunnen zijn. Of het ook echt één van de nameless things is, gaan we zien in de serie The Rings of Power die uitkomt op 2 september.

Populair Nieuws