Prime Video krijgt uit het niets een opmerkelijke serie erbij

News
zaterdag, 05 november 2022 om 11:00
Het was al een tijd bekend dat er een John Wick spin-off serie aan zit te komen. Nu is er bekend geworden op welke streamingdienst de serie te zien zal zijn.
De John Wick spin-off komt volgend jaar wereldwijd uit. De serie is al een paar keer van streamingdienst gewisseld. Zo zou het eerst op de Amerikaanse Starz uitkomen en daarna Peacock. Waar de serie in Nederland te zien zou zijn was dan nog niet helemaal bekend. Nu is er naar buiten gekomen dat de John Wick serie naar Prime Video komt. In Nederland zal deze John Wick prequel dan ook op de zelfde dienst te zien zijn.
De John Wick spin-off serie die naar Prime Video komt, is een prequel. De serie speelt zich dus af voor de gebeurtenissen van de John Wick films. De makers, Greg Coolidge en Kirk Ward nemen kijkers mee naar het begin van het Continental Hotel, dat exclusief voor huurmoordenaars is. Dit hotel is dan ook een aantal keer langs komen in de drie films. De serie speelt zich af in de jaren 70 en wordt verteld vanuit het perspectief van de hotel manager.

Meer series naar Prime Video

Deze serie is niet de enige nieuwe content die we de komende tijd op Prime Video hoeven te verwachten. Er zijn namelijk nog meer projecten bij de streamingdienst in de maak. Zo zit er een seizoen 2 van de Lord of the Rings serie, The Rings of Power aan te komen. Er komt verder ook een God of War serie naar Prime Video.

Populair Nieuws

Laatste Reacties