EA werkt samen met populaire kledingmerken voor nieuwe game

News
zaterdag, 05 november 2022 om 11:30
need for speed unbound persberichtf1667641830
De nieuwe Need for Speed Unbound krijgt een grote verandering ten opzichte van de vorige games. EA is namelijk samenwerkingen aangegaan met verschillende grote modemerken als Versace en Palace.
Need for Speed Unbound komt volgende maand uit op PlayStation 5, Xbox series X en PC. EA heeft nu bekend gemaakt dat ze voor deze nieuwe game samenwerkingen zijn aangegaan met modemerken als Palace, Versace, PUMA, Namilia, Danielle Guizio en nog veel meer. In de Need for Speed franchise ging het voorheen vooral om het stijlen van de auto's, maar in deze nieuwe game wou EA dat spelers ook hun karakters zo goed mogelijk kunnen stijlen. Vandaar dus deze samenwerkingen.

EA brengt meer innovatie naar Need for Speed Unbound

Need for Speed Unbound werd een maand geleden voor eerst aangekondigd door EA. Dit met een trailer waar de artiest ASAP Rocky in de Need for Speed Unbound graphics getoond werd. Hier was ook meteen de nieuwe cartoonachtige stijl van de game te zien. Het viel fans meteen op dat Need for Speed Unbound anders gaat worden dan de andere games in de franchise.
Even na de aankondiging van de game, toonde EA ook nog even de nieuwe effecten die in de game zitten. Need for Speed Unbound heeft namelijk schreeuwende kleurrijke effecten. Na negatieve reacties van fans van de franchise, heeft het officiële Twitter account van de game Toentertijd wel bekend gemaakt dat deze effecten uitgezet kunnen worden.