Prime Video komt morgen met All or Nothing Arsenal

News
woensdag, 03 augustus 2022 om 16:57
boxartweb 4x3 post 2560x1920 pv en gb aon arsenal key art 1f1659537533
Sportcontent is hot, moet iemand gedacht hebben bij Prime Video, want vanaf morgen kan iedereen genieten val All or Nothing Arsenal. Je raadt het al: liefhebbers worden getrakteerd op een kijkje achter de schermen bij de voetbalclub Arsenal.
Voetbal is razend populair, ook in Engeland. Hoewel ook Engeland een groot aantal clubs telt, behoort Arsenal tot de populairste. Nadat Prime Video eerder al met de series All or Nothing Tottenham Hotspur en All or Nothing Manchester City kwam, wordt de bal nu bij Arsenal gelegd.

Waar gaat All or Nothing Arsenal over?

De serie laat zien hoe de voetbalclub succes haalt in thuisland en hoe hij terugkeerde naar het hoogste voetbalniveau in Europa. Voetballers zijn niet alleen op het voetbalveld gevolgd, maar ook daarbuiten. Bij topsport horen een drukke kalender en veel offers. Dit is wat kijkers te zien zullen krijgen in All or Nothing. Welke spelers precies belicht zullen worden en welke periode is nog niet helemaal duidelijk.

Maar iedereen met een Prime Video abonnement kan de serie dus morgen gewoon 'gratis' kijken. Onlangs is ook bekend geworden dat de prijs van de dienst in veel Europese landen omhoog zal gaan, maar dat er vooralsnog geen plannen in Nederland zijn om die prijs aan te passen.

Wat biedt Prime Video nog meer?

Naast sportcontent kijken veel mensen momenteel reikhalzend uit naar de nieuwe The Lord of The Rings serie. Gisteren kwam daarover nog het gerucht dat het niet uitgesloten is dat Ian McKellen terugkeert als Gandalf.