Marvel serie She-Hulk komt net wat later dan verwacht op Disney+

News
donderdag, 04 augustus 2022 om 8:19
she hulkf1654110865
De nieuwste serie van Marvel: ‘She-Hulk: Attorney at law’ zou op 17 augustus op Disney+ uitkomen. In de nieuwste teaser heeft Marvel laten weten dat de serie net iets later komt dan eerder aangekondigd was.
In de teaser laat Marvel weten dat er van She-Hulk: Attorney at Law in plaats van op woensdag, elke donderdag een nieuwe aflevering op Disney+ komt. Dit betekent dus ook dat de eerste aflevering van de serie een dag later dan gepland op Disney+ te zien is. De serie gaat nu op 18 augustus van start, in plaats van de eerder aangekondigde 17 augustus.
Alle voorgaande Marvel series die op Disney+ uitkwamen, kregen elke woensdag een nieuwe aflevering. Ook ‘I am Groot’, wat een Marvel miniserie is, blijft op de woensdag en komt op 10 augustus uit. She-Hulk: Attorney at Law is dus tot nu toe de enige serie die elke donderdag een nieuwe aflevering krijgt.
Of de Marvel series die in de toekomst uitkomen ook op donderdag een nieuwe aflevering op Disney+ zullen krijgen, is nog niet bekend. She-Hulk: Attorney at Law is namelijk tot nu toe de laatste serie met een release datum. De eerst volgende serie die Marvel na She-Hulk gaat uitbrengen is namelijk ‘Secret Invasion’ en die staat voor nu nog voor het voorjaar van 2023 op de planning.

Weinig nieuws in de teaser

De nieuwe teaser is alleen bedoeld om bekend te maken dat She-Hulk: Attorney at Law naar de donderdag verhuist. Verder gaf de video weinig nieuwe informatie. Wel zagen we nogmaals de herkenbare karakters die terugkomen in deze serie, zoals: Bruce Banner, Wong en Abomination. Ondanks dat de serie een dag later te zien zal zijn, hoeven we nog maar twee weken te wachten tot She-Hulk op Disney+ te zien is.