Far Cry 6 is dit weekend gratis!

News
woensdag, 03 augustus 2022 om 16:43
far cry 6f1595916424
Een game is niet echt een kleine uitgave, dus het is altijd fijn als het een keer niet hoeft. Mocht je nog twijfelen over Far Cry 6, dan ligt er dit weekend een mooie kans. De game is namelijk het hele weekend gratis.
Het gaat zelfs om een lang weekend, want je kunt de game al downloaden vanaf donderdag en blijven spelen tot en met maandag. Het nadeel is dat het niet gaat om een versie van de game die je mag houden: je hebt Far Cry 6 in wezen een weekend op proef. Mocht de game je bevallen, dan kun je hem wel met zo’n zestig procent korting scoren. Je progressie in de gratis game wordt dan overgezet naar de gekochte game.
Het maakt overigens niet uit waarop je graag speelt. Deze actie komt volledig van de kant van Ubisoft en je kunt deelnemen op elk platform waarvoor Far Cry 6 beschikbaar is. Dat houdt dus in dat je kunt spelen op PC en de PlayStation- en Xbox-consoles van de huidige en vorige generatie.

Kun je ook de Far Cry 6 DLC spelen?

Overigens suggereert de trailer die Ubisoft op Twitter plaatste dat je tijdens dit gratis weekend ook kunt genieten van de DLC voor de game. Dat was ook al het geval toen Ubisoft in maart een vergelijkbare actie organiseerde. Er is DLC rondom Stranger Things, Rambo en Danny Trejo.
Een laatste leuk detail over dit gratis weekend is dat er een winactie gaande is. Als je wat mooie kiekjes maakt in de fotomodus van de game kun je een GPU van AMD winnen. Er zijn ook andere prijzen te winnen.

Populair Nieuws