Prijs van Viaplay F1-concurrent gaat ook omhoog in Nederland

News
dinsdag, 31 januari 2023 om 18:30
f1 tv pro devicesf1648716272
Als je F1 dit jaar wil kijken, dan moet je je nog meer gaan betalen. Niet alleen de kosten van Viaplay gaan namelijk omhoog, ook de concurrent gaat een prijsverhoging doorvoeren.
Lange tijd hebben veel Formule 1-fans in Nederland de koningsklasse van de motorsport gratis kunnen volgen. Ziggo zond de sport namelijk gratis uit voor al haar leden, maar sinds vorig jaar heeft Viaplay de rechten overgenomen. Voor die streamingdienst moest je al flink wat betalen, maar dat wordt nu nog meer. Viaplay verhoogt namelijk de prijs, waardoor de streamingdienst even duur wordt per maand als het duurste Netflix-abonnement.
Natuurlijk is er ook een F1-concurrent waarvoor je kan kiezen. Naast Viaplay wordt de Formule 1 namelijk ook uitgezonden door F1 TV Pro, de streamingdienst van eigenaar Liberty Media. Die dienst is een stuk goedkoper. Momenteel betaal je daarvoor 7,99 euro per maand of 64,99 euro voor een compleet jaar.
Als je van die prijzen wil profiteren, dan moet je er alleen wel snel bij zijn. F1 TV Pro krijgt namelijk ook een prijsverhoging in Nederland. Dat blijkt uit de nieuwe prijzen die op de website van Formula 1 hebben gestaan en gespot zijn door een Nederlandse Reddit-gebruiker.

Hoeveel gaat F1 TV Pro nu kosten?

Hoewel de nieuwe prijzen al op de website staan, zijn de prijzen nog niet bijgewerkt in de app. Je kan nu dus nog profiteren 64,99 euro voor een jaar. De prijs voor een jaarabonnement zal omhoog gaan naar 69,99 euro per jaar. Wat de nieuwe prijs voor een maandje F1 TV Pro gaat worden is nog niet bekend.

Populair Nieuws