Wordt Fortnite een first person shooter?

News
dinsdag, 31 januari 2023 om 19:00
2022 12 23 fortnite 3f1649748135
Fortnite is nog steeds erg populair, mede dankzij de stroom aan content die Epic Games blijft toevoegen. Mogelijk wordt de battle royale game binnenkort zelfs een first person shooter!
Om spelers geboeid te houden aan een online-only game, is ervoor te zorgen dat niemand zich gaat vervelen. Daardoor blijft Epic Games komen met steeds meer content voor Fortnite, dat via seizoenen wordt geleverd. Ook gaat de map vaak op de schop, zodat de ervaring steeds weer een stukje anders voelt.
Mogelijk gaat de ervaring van Fortnite binnenkort helemaal op de schop. De battle royale shooter is momenteel namelijk een third person shooter, maar er zijn nieuwe files opgedoken in de code van Fortnite die hinten naar een first person shooter. Dat meldt Shiina via Twitter.

Wordt first person verplicht in Fortnite?

Spelers die geen liefhebber zijn van first person shooters, hoeven zich waarschijnlijk geen zorgen te maken. Als de functie wordt toegevoegd, dan is de kans groot dat het een optie zal zijn in plaats van een verplichte aardverschuiving voor de hele community.
Een ander camerastandpunt heeft niet alleen een grote impact op de gameplay, je kan immers in een FPS minder goed je omgeving in de gaten houden, maar ook op één van de meeste favoriete onderdelen van Fortnite: outfits. Als je veel geld of tijd hebt gestoken in het vrijspelen van een toffe outfit, dan wil je die natuurlijk ook zelf kunnen zien.

Populair Nieuws