Xbox Series S deal te vinden bij Amazon

  De Xbox Series S is één van de vier next-gen consoles die sinds november op de markt is verschenen. De goedkoopste next-gen console is nu alleen ook al in de aanbieding. De Xbox Series S deal is bij Amazon. Daar is de console al voor 288 euro te vinden.

  De Xbox Series S is de kleinere, compacte versie van de Xbox Series S die in een iets lagere resolutie games draait. Het is als het ware een next-gen systeem dat ideaal is voor je PC als je in 1440p games speelt. Daarnaast is de console ook ideaal voor iedereen die resolutie niet de belangrijkste factor vindt. Je bespaart immers meer dan 200 euro in vergelijking met de Xbox Series X.

  Haal hier de Xbox Series S voor 288 euro bij Amazon!

  Anderzijds moet je ook letten op het feit dat de Xbox Series S geen disklade heeft. Je kunt dus alleen games digitaal kopen of downloaden. Dit is alleen niet zo'n groot probleem, want Xbox Game Pass geeft je maandelijks meer dan honderd titels om uit te kiezen, waaronder nieuwe releases.

  Xbox Series S deal één van velen

  Op het moment zijn er alleen nog veel meer deals te vinden dan die van de Xbox Series S. Zo is The Last of Us Part 2 voor minder dan twee tientjes verkrijgbaar bij Media Markt. Ook is Cyberpunk 2077 voor een historisch lage prijs op te pikken. De game kost nu nog maar 25 euro bij bol.com. Verder is er ook een grote sale van start gegaan bij Game Mania. Daar kun je tal van toffe titels voor een spotprijs vinden.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.