Eerste The Witcher: Blood Origin actrice bekend

  De eerste rol van The Witcher: Blood Origin is bekend. Deze spin-off serie van The Witcher zal het verhaal van de eerste Witcher vertellen en we krijgen nu een iets beter idee van hoe dat er precies uit zal gaan zien. Jodie Turner-Smith zal één van de hoofdrollen spelen in deze aankomende serie.

  Netflix

  Jodie Turner-Smith zal de rol van Éile op zich nemen, dat meldt Deadline. Éile is een ontzettend sterke krijgster en een rechterhand van de koningin. Ze komt er alleen achter dat ze een geweldige stem heeft, waardoor ze ervoor kiest om deze voor velen ideale levensstijl te verlaten. In plaats daarvan wordt ze zangeres, maar nadat er een verschrikkelijke gebeurtenis plaatsvindt, is ze gedwongen terug te keren naar haar oude leven.

  Jodie Turner-Smith

  Jodie Turner-Smith, die buiten haar acteerwerk model is, speelde al eerder grote rollen in films. Zo kreeg zij in Queen & Slim één van de hoofdrollen en ook in de serie Nightflyers kreeg de actrice de belangrijkste rol. Ook zullen we haar binnenkort naast Michael B. Jordan zien in Without Remorse. The Witcher: Blood Origin is voor Jodie Turner-Smith een geweldige kans om haar acteerkunsten aan de hele wereld te laten zien. De serie zal namelijk ongetwijfeld ontzettend veel bekeken worden.

  Waar gaat de serie over?

  The Witcher: Blood Origin zal het verhaal laten zien van hoe de allereerste Witcher gemaakt wordt en van ‘The Conjunction of the Spheres’. Dit is een gebeurtenis in het Witcher universum waarin de werelden van de monsters, elven en mensen zich met elkaar vermengen. Het zal voor mensen die The Witcher net leren kennen een geweldige serie worden om meer te leren over het universum, maar tegelijkertijd zal het voor grote fans een mooie verfilming zijn van één van de belangrijkste gebeurtenissen in de wereld.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.