‘Pre-orders Zelda: Tears of the Kingdom snel beschikbaar’

News
dinsdag, 31 januari 2023 om 12:30
tears of the kingdom 3f1663165744
Er gaan vaak maanden voorbij voordat er eens iets nieuws wordt gemeld over bepaalde games. Over The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is bijvoorbeeld vrijwel niets meer bekendgemaakt sinds de titel werd onthuld. Maar het lijkt erop dat daar snel verandering in kan komen.
Een gebruiker van het forum Famiboards heeft van Twitter-gebruiker Ibabinz vernomen dat er twee Nintendo eShop pagina’s zijn aangepast. Tears of the Kingdom heeft een NSUID gekregen en die van Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp is veranderd. Dat zal de gemiddelde gebruiker niet zoveel zeggen, maar het komt erop neer dat de pagina’s van deze game achter de schermen zijn klaargemaakt voor het plaatsen van pre-orders.
Meestal maakt Nintendo dit soort aanpassingen niet al te ver van tevoren. Het lijkt dus goed mogelijk dat er binnenkort nieuws volg over beide games. De release van Tears of the Kingdom komt langzaamaan best dichtbij en Advance Wars 1+2 kan wel een releasedatum gebruiken nadat hij vorig jaar werd uitgesteld door de oorlog in Oekraïne.

Komt er binnenkort een Nintendo Direct?

“Pre-orders zijn nu beschikbaar” is een zin die vaak wordt uitgesproken tijdens een Nintendo Direct. Dat er nu twee games zijn die klaar worden gemaakt voor pre-orders doet veel fans dan ook vermoeden dat een Direct aanstaande is. Deze presentaties worden vaak begin februari gehouden, dus het lijkt zeker niet onmogelijk dat Nintendo er binnenkort één uitzendt.
Overigens kun je zowel Advance Wars als Tears of the Kingdom al lang bestellen via winkels buiten Nintendo om. Het wijzigen van de NSUID gaat dan ook voornamelijk om digitale pre-orders. Maar ook wie de games fysiek wil hebben kan misschien nieuws verwachten in de vorm van een speciale editie, of in het geval van Tears of the Kingdom een speciale Switch OLED.

Populair Nieuws