Aantal Verstappen-tribunes in F1 groeit door

News
dinsdag, 31 januari 2023 om 11:30
Wie aanwezig wil zijn bij de Forme 1 om Max Verstappen aan te moedigen kan bij sommige races op een tribune terechtkomen speciaal voor gelijkgestemden. Dat kan bovendien bij steeds meer Grands Prix. Voor het komende seizoen staat de teller nu op zeker zes Verstappen-tribunes.
Een sportwedstrijd bijwonen is niet per se beter dan vanuit huis kijken. De wedstrijd wordt vakkundig in beeld gebracht met camera’s, dus op de bank mis je eigenlijk niets. Maar de sfeer is voor veel fans toch van enig belang en die lijkt de afgelopen jaren nergens beter dan op de Verstappen-tribune.
De eerste van deze tribunes verscheen bij de Red Bull Ring in Oostenrijk. Dat was ruim voordat Verstappen kampioen werd, dus echt storm liep het nog niet. Maar vanwege de sfeer op de tribune kwam hij toch vaak in beeld.
Inmiddels is het een stuk drukker op de Verstappen-tribune en zijn het er ook veel meer. Verstappen Travel-baas Roger Hermans vertelt tegenover De Limburger dat er veel belangstelling is, dus het aantal Grands Prix met een speciale tribune voor de regerend kampioen kan nog flink groeien. In het komende seizoen komen er Verstappen-tribunes in Spanje en Las Vegas, waarmee de teller op zes staat.

Welke Circuits hebben een Verstappen-tribune?

In het komende seizoen kun je bij zeker zes Grands Prix terecht voor een Verstappen-tribune. Uiteraard is die op de Red Bull Ring er nog en ook op Spa Franchorchamps in België en in Zandvoort is er een dergelijke tribune. De overige drie zijn in Hongarije, Spanje en Las Vegas.

Populair Nieuws