Update - Pre-order nu de speciale Marvel’s Spider-Man 2 PS5

News
maandag, 31 juli 2023 om 13:30
marvels spider man 2 special edition ps5f1690472173
Marvel’s Spider-Man 2 lijkt een heel goede game te worden. Veel fans zullen dan ook graag de speciale uitgave van de PS5 voor de game in huis willen halen. Vanaf nu kun je je pre-orders plaatsen.

Update - Spider-Man 2 PS5 bundel hier nog te scoren

Het viel te verwachten, maar veel speles willen hun PS5 graag in Spider-Man thema hullen. De console covers zijn dan ook maar moeilijk te vinden. Wellicht daardoor lijkt de bundel van console met game wat minder hard te gaan. Die is dan ook nog bij de onderstaande winkels te vinden. Ook de DualSense is nog beschikbaar.
Oorspronkelijk bericht:
Je kunt je PS5 een ander kleurtje geven, maar tot dusver is hij alleen nog maar verkocht in het wit. Zelfs voor grote hits als God of War Ragnarok is er geen speciale console op de markt gebracht. Maar voor Marvel’s Spider-Man 2 is alles uit de kast gehaald, met een speciale uitgave van de console, covers voor als je al een PS5 hebt en een bijpassende DualSense.
Dat alles is vanaf nu in de pre-order te zetten. Sony heeft bij de aankondiging laten weten dat je in ieder geval terecht kunt bij PlayStation Direct. Ok bij andere winkels zijn de pre-orders live!

Wanneer is de release van de special edition PS5 voor Spider-Man 2?

Op Marvel’s Spider-Man 2 zelf moeten we nog even wachten. De game ligt namelijk vanaf 20 oktober in de winkel. Deze speciale consoles en covers verschijnen wat eerder.
Die kun je namelijk meer dan een maand eerder verwachten, op 1 september. Zo kun je de setup van je console helemaal geregeld hebben voordat de game daadwerkelijk uitkomt. Op die dag wil je natuurlijk gewoon meteen in de game kunnen duiken.
Dit artikel is bijgewerkt op 31 juli 2023.