Pre-order nu deze prachtige Jurassic World box set

News
donderdag, 11 augustus 2022 om 11:00
jurassic world dominion st 3 jpg sd high copyright 2021 universal studios and storyteller distribution lcc all rights reservedf1654868424
Jurassic World Dominion sloot dit jaar de Jurassic World trilogie groots af. Bovendien werden de nieuwe films nog eens extra verbonden met de Jurassic Park trilogie. Voor de onvermijdelijke box set van alle films kun je nu een pre-order plaatsen.
Wanneer een grote filmreeks wordt afgesloten is een box set met alle films bijna onvermijdelijk. Hoewel de Jurassic World-reeks bijna een game was geweest, is de hele Jurassic-reeks nu zes films lang. Je kunt de films natuurlijk ook los kopen, maar een mooie set op je plank heeft toch wel wat. Bovendien zijn er vaak leuke extra’s.
Zo kun je nu een pre-order plaatsten voor een grote set van alle Jurassic World en Jurassic Park films. Ze staan allemaal op 4K blu-ray en zijn in een mooie nieuwe hoes gestoken. Er zijn verschillende sets die exclusief verkrijgbaar zijn bij bol.com.

Wat zit er in de Jurassic Park box sets?

In de standaard editie vind je de zes Jurassic Park en World films op 4K blu-ray, gebundeld in één doos. De Deluxe Edition lijkt wal wat meer op een heuse box set, waarin elke film een eigen hoes heeft die vervolgens in één grotere doos gezet kan worden.
De Superdeluxe Edition pakt helemaal uit, want daarin vind je naast de films ook nog eens een beeldje van twee velociraptors. Deze editie heeft bovendien een certificaat van authenticiteit. Je moet er wat voor over hebben, maar het kan een mooi stuk zijn de collectie van de grootste fans.