Sony toont prachtige God of War Ragnarok Collector’s Edition

News
donderdag, 07 juli 2022 om 10:00
god of war ragnarokf1631221018
God of War Ragnarok heeft eindelijk een releasedatum. Binnenkort kun je bovendien ook pre-orders gaan plaatsen. Dan moet je wel eerst besluiten welke editie je wil hebben, want Sony heeft de game een paar heel mooie Collector’s Editions gegeven.
Wanneer God of War Ragnarok dit najaar verschijnt kun je natuurlijk genoegen nemen met de normale editie van de game. Maar grote fans kunnen ook kiezen voor een andere editie met mooie bonussen. Zowel digitaal als fysiek is er van alles te halen.
Zo komt de Digital Deluxe Edition met Darkdale-kleding voor Kratos en Atreus en Darkdale hadvatten voor de Blades of Chaos en Leviathan Axe. Verder krijg je de soundtrack van de game in een digitaal fomat en is er een mini artbook. Ook krijg je een set avatars en een PlayStation 4-thema.
De fysieke Collector’s Edition zit in een doos die eruit ziet als de Knowledge Keeper’s Shrine. Daarin vind je een steelbook, twee beeldjes van de Vanir Twins, een set dobbelstenen en een replica van Mjölnir. Alle inhoud van de digitale Deluxe Edition is ook inbegrepen en ook de game is een downloadcode.

God of War Ragnarok Jotnar Edition is voor de grootste verzamelaars

Als laatste is er ook een Jotnar Edition, met daarin veel van dezelfde spullen als in de Collector’s Edition en de Digital Deluxe Edition. Je vindt alleen een andere set dobbelsstenen, een kaart van Yggdrasil, een set ringen, een set speldjes en een vinylplaat met twee stukken muziek uit de game. Een unboxing van de Edition kun je hierboven.
Vanaf 15 juli kun je pre-orders plaatsen voor God of War Ragnarok. De game verschijnt vervolgens op 9 november van dit jaar.

Populair Nieuws