Prachtige game nu gratis voor PC

News
zaterdag, 18 juni 2022 om 9:30
history gog logof1655201435
PC-gamers kunnen geregeld gratis games krijgen. De Epic Games Store geeft er wekelijks één weg en ook op Steam kun je er vaak eentje vinden. GOG.com heeft een sale en luistert die op met een gratis game dit weekeinde.
Gamen kan een dure hobby zijn, maar gelukkig kan je ook heel wat goedkoper aan je games komen. Gog.com heeft momenteel een uitverkoop en luistert die op met een game waar je zelfs helemaal niets voor hoeft te betalen. Wie graag een gratis game scoort moet nu even opletten.
Dit weekeinde kan je gratis Beautiful Desolation scoren bij gog.com!
Beautiful Desolation is een behoorlijk aparte game. De game gebruikt een 2.5D isometrische view en levert een bizar verhaal op waarbij de speler start in een alternatieve versie van de jaren '70 in Zuid Afrika. Tenminste, voor eventjes dan.
Het duurt niet lang of een buitenaards ruimteschip landt en de wereld is voor altijd verandert. De twee hoofdrolspelers, Dan en Mark, vertrouwen het zaakje niet en gaan op onderzoek uit. Maar voordat ze veel hebben kunnen onderzoeken worden ze naar een verre, vreemde toekomst getransporteerd. Vanaf daar vallen beide heren van de ene bizarre situatie in de andere, waarbij de twee moeten proberen om ooit weer thuis te komen.

Beautiful Desolation nu gratis bij gog.com

Beautiful Desolation is prachtig vormgegeven met enorm gedetailleerde achtergronden, veel verschillende levensvormen en robots die uitnodigt om te ontdekken.
Je kunt Beautiful Desolation dit hele weekeinde nog claimen, de game is zo'n 72 uur gratis aan je playlist toe te voegen. Wacht dus niet te lang als je interesse hebt. Overigens is er een ook een uitgebreide zomeruitverkoop gaande op GOG.com. Zelfs als Beautiful Desolation niet helemaal je ding is, kan het dus de moeite lonen om eens te kijken wat er allemaal in de aanbieding is.
Natuurlijk zijn er nog meer manieren om te besparen op games. Zo kun je PS5-games scoren in de mega-deals van MediaMarkt. Ook lopen er sales in de Nintendo eShop en PlayStation Store, waarin er ook behoorlijke kortingen mee te pakken zijn.
Met dank aan lelystadse voor het melden!

Populair Nieuws