Gloednieuwe game nu al met korting via PS Plus!

News
vrijdag, 17 juni 2022 om 17:30
playstation plus newf1655289162
We zien de Teenage Mutant Ninja Turtles tegenwoordig een stuk minder dan pakweg 15 tot 20 jaar geleden. Maar de crew is nog steeds zeer geliefd. Nu zijn ze terug met een ijzersterke game, die nu al met korting te koop is.
Als je fan bent van de Teenage Mutant Ninja Turtles en in het bijzonder van de klassieker Turtles in Time, ben je ongetwijfeld op de hoogte van Shredder’s Revenge. Deze game zet het bekende viertal van gemuteerde schildpadden weer eens helemaal in het zonnetje. Elke Turtles-fan of beat ‘em up liefhebber moet deze game eigenlijk geprobeerd hebben.

TMNT: Shredder’s Revenge nu al met korting!

Gelukkig kun je de game nu al met korting scoren. In de PlayStation Store gaat er namelijk tien procent van de prijs af als je lid bent van PS Plus. Dat is op de originele prijs van de game geen enorme korting, maar in deze economie zeggen wij cowabunga tegen elke prijsverlaging die we kunnen krijgen.
Overigens kun je profiteren van een behoorlijk aantal voordelen als je PS Plus abonnee bent. Zo loopt er momenteel een sale in de PlayStation Store waarbij de korting die je krijgt verdubbeld wordt als je een PS Plus abonnement hebt. Zo kun je behoorlijk besparen op aardig grote games.
03052022 shredders revenge3f1651690660
Uiteraard kun je ook maandelijks gratis games claimen als PS Plus-abonnee. Binnenkort worden de voordelen nog groter, want dan wordt de hele dienst vernieuwd. Sommige abonnementsvormen veranderen daarbij in een soort Game Pass voor PlayStation, waardoor je bergen aan games kunt spelen.

Populair Nieuws