Prachtige beelden Horizon Forbidden West op PS4 getoond

News
donderdag, 16 december 2021 om 11:00
horizon forbidden west screenshotf1671209433
Guerrilla Games, de ontwikkelaar van de aankomende game Horizon Forbidden West, heeft beelden naar buiten gebracht van de aankomende game op de PlayStation 4. De beelden zijn via Twitter naar buiten gebracht. Aan de beelden is te zien dat de PS4 zeker nog geschikt is voor de game.
Hoewel je zou denken dat alle ontwikkelaars zich vooral zouden focussen op de PS5 en Xbox Series X, is dit niet het geval voor Guerrilla Games. De ontwikkelaar deelt namelijk foto's van de nieuwe game om te laten zien dat deze ook nog goed werkt op de PS4.

Wat is er te zien op de Horizon Forbidden West screenshots?

In totaal zijn er vier screenshots getoond. Op twee foto's is er een oerwoud te zien en op de twee andere een woestijn. Ook zien we een aantal robots op de foto's, want deze kunnen zeker niet ontbreken in screenshots van de game.
Horizon Forbidden West is het vervolg op Horizon Zero Dawn en zal uit gaan komen op de PS4 en PS5. De release van de game zal zijn op 18 februari 2022. Fans moeten dus nog een paar maanden wachten voordat ze zelf de wereld van Horizon Forbidden West kunnen ontdekken.
Hoewel de ontwikkelaars van Horizon Forbidden West nu druk bezig zijn met de nieuwe game wordt er ook nog steeds gewerkt aan Horizon Zero Dawn, de succesvolle voorganger van Horizon Forbidden West. De PC- versie van de game kreeg bijvoorbeeld onlangs een update, waardoor de game er beter uit kwam te zien door het gebruik van nieuwe technologie van AMD en Nvidia.

Populair Nieuws