Pathé gaat eerder open wegens vervroegde kerstvakantie

News
donderdag, 16 december 2021 om 11:30
pexels pixabay 33129f1631279466
Binnenkort is het mogelijk om de nieuwste films in de ochtend te zien. Vanaf 20 december zullen Pathé bioscopen namelijk iedere dag vervroegd open gaan. Er zullen kinderfilms kunnen worden gekeken, maar ook films zoals Spider-Man No Way Home en House of Gucci worden getoond.
Wegens de vervroegde kerstvakantie die is aangekondigd zal het mogelijk zijn om al vroeg een film te kijken in een bioscoop van Pathé. In sommige bioscopen zal het zelfs mogelijk zijn om al vanaf 7:30 films te kijken. Pathé hoopt hiermee ouders te kunnen ontlasten die plots een week langer de kinderen thuis hebben zitten. Het bedrijf ziet een bioscoopbezoek als een ontspannen uitje hiervoor.

Films in de ochtend zijn succesvol

Pathé is onlangs al begonnen met vroege voorstellingen van films. Zo kwamen er al veel bezoekers af op de release van Spider-Man No Way Home in de ochtend. De bioscoopketen ziet hier dus kansen in en breidt het aanbod in de ochtend uit.
De films die zullen worden getoond zijn divers. Het zullen niet alleen kinderfilms zijn, maar ook dus nieuwe films zoals House of Gucci en Ghostbusters: Afterlife. Mocht je dus een film willen kijken en nog tijd over hebben in de ochtend, dan is het zeker een mogelijkheid om naar Pathé te gaan.
Niet alle bioscopen van Pathé hanteren dezelfde tijden voor de voorstellingen, dus voordat je van plan bent om naar een voorstelling te kijken is het handig om eerst even te kijken op de site hoe laat en waar een bepaalde film zal gaan draaien in de ochtend.

Populair Nieuws