Horizon Zero Dawn krijgt handige features op PC erbij

News
woensdag, 08 december 2021 om 18:00
horizon zero dawnf1580387264
Er is een nieuwe update beschikbaar voor Horizon Zero Dawn op de PC. De update zorgt ervoor dat de game geschikt is voor de nieuwste technologie van Nvidia en AMD. Dit werd bekendgemaakt op Twitter.
Er is een nieuwe update beschikbaar voor Horizon Zero Dawn voor op de PC. Patch 1.11 komt met verbeteringen, waardoor de game geschikt is voor de nieuwste technologie van Nvidia en AMD, daarnaast lost de patch ook een aantal bugs op.

Verassende update

Voor fans komt de update als een verrassing, maar ze zijn er zeker blij mee. Eerder heeft Guerrilla Games, de ontwikkelaar van de game, namelijk laten weten niet meer zo te gaan focussen op Horizon Zero Dawn. Het bedrijf wil juist haar tijd besteden aan de nieuwe game, namelijk Horizon Forbidden West. In deze nieuwe game zijn er een aantal features om naar uit te kijken.
Spelers zijn dus blij dat Guerrilla Games de originele game niet zomaar aan de kant schuift en de game met updates blijft voorzien. Horizon Zero Dawn spelers hoeven dus niet bang te zijn dat zodra Horizon Forbidden West uit is, Guerrilla Games niets meer met de originele game gaat doen.
Mocht je Horizon Zero Dawn nog willen spelen op de PC, dan kan dit dankzij de update in een nog betere kwaliteit. Ook wanneer je de game al hebt uitgespeeld is het misschien een idee om de game opnieuw te spelen als voorbereiding op Horizon Forbidden West. Redenen hiervoor zijn te vinden in dit artikel.

Populair Nieuws