Poster Uncharted-film uitgebracht

News
donderdag, 16 december 2021 om 15:00
uncharted nathan drakef1639658089
Er is een nieuwe poster uitgebracht van de film Uncharted. Op de poster zien we Tom Holland als Nathan Drake en Mark Wahlberg als Sully.
Er is een nieuwe poster gedeeld van de aankomende verfilming van Uncharted. Op de poster zie je Tom Holland en Mark Wahlberg, die de rollen van Nathan Drake en Victor ‘Sully’ Sullivan vertolken. De twee lijken op rotsen te staan met op de achtergrond een scheepswrak. Qua kleurgebruik zie je vooral veel oranje en beige, wat mogelijk verwijst naar Uncharted 3: Drake’s Deception.
Naast Holland en Wahlberg bestaat de cast ook uit Sophia Ali als Chloe Frazer, Tati Gabrielle als Braddock en Antonio Banderas als de schurk, waar we geen naam van weten.

Uncharted wordt geregisseerd door Ruben Fleischer en is gebaseerd op de populaire PlayStation-franchise. De film wordt gemaakt door Colombia Pictures in samenwerking met Sony Pictures Entertainment, PlayStation productions en Naughty Dog, de ontwikkelaar van de franchise.

Eerste trailer Uncharted

Eerder dit najaar werd de eerste trailer uitgebracht van de film. De film draait om de schat van Ferdinand Magellaan, een Portugese wereldreiziger. De jonge en slimme Nathan Drake is op zoek naar deze schat samen met zijn partner Sully. Samen gaan de twee op gevaarlijke achtervolgingen naar de stad en vinden ze ook aanwijzingen die mogelijk leiden naar Nathans lang verloren broer.
Verder komt op 28 januari de Uncharted: Legacy of Thieves Collection uit voor de PlayStation 5. In de bundel zitten Uncharted 4: A Thief's End en Uncharted: The Lost Legacy.
Uncharted zal vanaf 18 februari 2022 te zien zijn in de bioscoop.