Uncharted: Legacy of Thieves Collection komt 28 januari naar PS5

News
woensdag, 08 december 2021 om 8:00
uncharted legacy of thieves collectionf1638902807
Sony heeft bekendgemaakt dat Uncharted: Legacy of Thieves Collection vanaf 28 januari 2022 beschikbaar is voor de PS5. In de collectie zitten Uncharted 4: A Thief’s End en Uncharted: The Lost Legacy.
Sony heeft via de PlayStation Blog aangekondigd dat Uncharted: Legacy of Thieves Collection op 28 januari zal verschijnen op de PlayStation 5. Bij de aankondiging zij er ook een nieuwe trailer en meerdere screenshots getoond. De bundel werd eerder dit jaar al aangekondigd en bevat de games Uncharted 4: A Thief’s End en Uncharted: The Lost Legacy.
De collectie bevat volgens de blog drie grafische modi. In de Fidelity Mode kunnen spelers de game spelen in native 4K met 30 frames per seconde. De Performance Mode bevat 60 fps en de Performance+ Mode heeft 120 fps, maar dan wel in 1080p. Daarnaast zijn de laadtijden op de PS5-console heel snel, waardoor je sneller in actie kan springen om als Nate of Chloe hun wapens te trekken.
Je kunt Uncharted: Legacy of Thieves Collection zowel digital als fysiek kopen. De game zal 49,99 euro kosten. Spelers die Uncharted 4: A thief’s End, The Lost Legacy of een bundel van de twee games al hebben gekocht, kunnen deze ook upgraden naar de PS5-versie voor 10 euro. Dit geldt alleen niet voor mensen die A Thief’s End via PlayStation Plus hebben.

Uncharted heeft geen multiplayer-modus

Eerder werd er al gesuggereerd dat Uncharted 4 en The Lost Legacy op PS5 geen multiplayer-modus meer zal hebben. Dat is nu ook bevestigd door Sony. De Legacy of Thieves Collection zal ook op PC verschijnen, maar daarvoor is nog geen releasedatum bekend.

Populair Nieuws