Post-credits scène Venom 2 is opgenomen op Spider-Man No Way Home set

News
woensdag, 15 december 2021 om 9:00
venom 2 let there be carnagef1699533084
De Post-credits scène van Venom 2, waarin het personage terechtkomt in het universum van Tom Holland's Spider-Man, is opgenomen op de set van Spider-Man: No Way Home. Dat vertelt Tom Holland in een interview met CinemaBlend.
In de post-credits scène van Venom 2 was te zien Tom Hardy's Eddie Brock, de host van Venom, terecht kwam in het universum van Tom Holland's Spider-Man. Fans vroegen zich dan ook af of dit zou kunnen betekenen dat Venom te zien zal zijn in in de nieuwe Spider-Man film.

Scène opgenomen op Spider-Man: No Way Home set

Dankzij Tom Holland weten we nu dus dat de scène is opgenomen op de set van No Way Home. Dit is groot nieuws en kan ook wel eens een grote hint zijn. Dat die scène is opgenomen op de No Way Home set, kan betekenen dat er misschien wel meer scènes met Venom zijn opgenomen. Misschien zien we in de nieuwe film dus wel een confrontatie tussen Venom en Spider-Man. Het lijkt niet onmogelijk, zeker gezien het grote thema van het multiverse dat een belangrijke rol gaat spelen in de film.
Of Venom nou wel of niet in de film te zien zal zijn, er komen sowieso een hoop vijanden richting Spider-Man. We wisten al vroeg dat Doc Ock te zien zou zijn, maar later is ook bekend geworden dat een hoop andere oude vijanden van Spider-Man te zien zullen zijn in de film.
Veel fans zouden in ieder geval blij zijn als Venom ook één van deze vijanden zou zijn die de confrontatie met Spider-Man aangaat in No Way Home. We komen er snel genoeg achter, want vanaf 16 december is de nieuwe Spider-Man film in de Nederlandse bioscopen te zien.