Opnames Kingsman 3 beginnen in september 2022

News
woensdag, 15 december 2021 om 8:30
the king s man st 5 jpg sd high copyright 2020 twentieth century fox film corporation all rights reservedf1639556618
Volgens Kingsman-regisseur Matthew Vaughn beginnen de opnames voor Kingsman 3 in september 2022. Mogelijk komt de film ongeveer een jaar later uit.
Volgens Matthew Vaughn, regisseur van Kingsman 3, zullen de opnames van de film beginnen in september 2022. Dit vertelde hij in een interview met Comicbook.com. Vaughn bevestigde ook dat deze film het verhaal van Eggsy zal afronden, waardoor dit het laatste deel wordt van een trilogie.
Hoewel de releasedatum voor de film nog niet bevestigd is, heeft 20th Century Pictures een nog titelloze film die op 15 september 2023 zal uitkomen. Kingsman: The Golden Circle werd rond die tijd in 2017 uitgebracht en zowel Kingsman: The Secret Service als The Kings’s Man hadden oorspronkelijk een releasedatum in september gepland. Het zou dus kunnen dat de onbekende film in september 2023 Kingsman 3 is.
Kingsman: The Secret Service heeft mogelijk al iets verklapt over het einde van Kingsman 3. In de film zei Harry Hart tegen Eggsy dat de naam van een gentleman maar drie keer in de krant mag verschijnen: wanneer hij wordt geboren, wanneer hij getouwd is en wanneer hij is overleden. In de eerste film werd Eggsy 'geboren' als een Kingsman agent en in de tweede film trouwde hij. Als dat patroon wordt doorgezet zou dat betekenen dat hij dood zal gaan in Kingsman 3.

Kingsman prequel binnenkort te zien

Fans van de franchise hoeven niet tot 2023 te wachten op een nieuwe film. Binnenkort komt namelijk een prequel, genaamd The King’s Man. In deze film zien we hoe de allereerste Kingsman is ontstaan. De film is in Nederland vanaf 5 januari 2022 te zien in de bioscoop.

Populair Nieuws