5 nieuwe PC Game Pass titels die je niet wil missen!

Article
zondag, 01 mei 2022 om 10:00
lost in randomf1651227160
Als je een abonnement hebt op PC Game Pass zul je je geen seconde vervelen, want het aanbod wordt steeds ververst. Onlangs zijn er weer toffe nieuwe titels verschenen en daarom geven we je nu 5 tips van games die je absoluut eens moet spelen.

Lost in Random

De eerste titel die onlangs is toegevoegd aan PC Game Pass is Lost in Random, wat volgens ondergetekende één van de pareltjes was van vorig jaar. Echt zo’n titel die meer aandacht verdient en daarom zetten we de game dan bovenaan deze lijst!
De game is een role-playing game met een mooi, maar droevig verhaal en kent een hele toffe variatie in de gameplay dankzij een kaartensysteem. Steeds als je vijanden wil verslaan, zul je moeten dobbelen en via dat puntenaantal selecteer je kaarten om de vijanden te verslaan. Niet moeilijk, maar wel tof! Wel moet gezegd worden dat het een titel is voor spelers die geduld hebben, alleen zij zullen de ware schoonheid van deze game ontdekken.
life is strange true colors duracionf1631520919

Life is Strange: True Colors

Een andere toffe titel op de lijst van een game die onlangs is toegevoegd, is Life is Strange: True Colors. Kom op, wie kent deze toffe verhalende serie niet? Dus hoe gaaf is het dat je deze titel nu min of meer gratis kunt spelen, als je dat nog niet hebt gedaan? Een win-winsituatie wat ons betreft.
In Life is Strange: True Colors kruip je in de huid van de gevoelige Alex. Zoals in elke game in de franchise beschik je over speciale krachten. Die van haar is dat ze anderen goed kan lezen, letterlijk. Al puzzelend kom je achter een hoop verhalen in het spel en waan je je in een prachtige wereld. Daarbij is de soundtrack werkelijk om van te genieten!
dungeon of naheulbeuk the amulet of chaosf1651227501

The Dungeon of Naheulbeuk: Amulet of Chaos – Chicken Edition

En het is weer tijd voor een role-playing game tip, namelijk deze titel met ontzettend lange naam. Het is vooral een game die uitermate geschikt is voor gamers die op zoek zijn naar een spel met wat humor, want dit is een grappige game. De wereld van Naheulbeuk is verzonnen door de Franse schrijver John Lang waarin hij allerlei heldenthema’s op de hak nam. Je zult dan ook geregeld hele vreemde gesprekken voeren.
Het spel laat zich kenmerken door turn-based gevechten en is geschikt voor de dungeon-verkenners onder ons. Met je skill tree word je beter en ben je steeds verder in staat om te overleven in deze maffe wereld.
research and destroyf1651227587

Research and Destroy

Een geheel andere turn-based game is Reseach and Destroy, een actievolle titel die op de bank, alsook online co-op kunt spelen. Natuurlijk is de game ook gewoon in singleplayer te spelen.
De game ziet er knotsgek uit met een comic-jasje en is dan ook ook bedoeld voor gamers die op zoek zijn naar hersenloos vermaak. Lekker alles samen kapot maken! Soms heeft een mens niet meer nodig dan dit.
weird westf1651227689

Weird West

Als je op zoek bent naar een iets grotere game met wat meer inhoud, raden we je tot slot Weird West aan, dat recent toegevoegd is aan PC Game Pass. In deze titel wordt een duister verhaal verteld van het Wilde Westen.
De art style van deze titel is bijzonder en hoewel je misschien al veel games gespeeld hebt van het wilde westen, is dit toch weer van geheel andere orde. Een titel waar je bovendien de nodige uurtjes in kunt stoppen. Ben jij er klaar voor om oog in oog te staan met dit duistere verhaal?
Heb jij een andere titel die je echt tof vindt? Laat het hieronder weten in de reacties. Als je meer wil lezen over PC Game Pass, neem dan een kijkje op onze speciale hub!

Populair Nieuws