Populaire Switch game wordt snel gratis uitgebreid

News
dinsdag, 09 juli 2024 om 10:00
switch sports basketball
Een DLC of uitbreiding is tegenwoordig de orde van de dag. Ook Nintendo komt geregeld met uitbreidingen voor games. In een populaire titel is vanaf vandaag meer te doen.
De Nintendo Switch lijkt op het eerste gezicht niet heel veel op de Wii, meer met de Joy-Cons kan de hybride de Wii aardig nadoen. Een opvolger van Wii Sports was dan ook een vrij logische zet in deze generatie en sinds 2022 is die er in de vorm van Nintendo Switch Sports. Met meer dan 10 miljoen verkochte exemplaren doet de game het prima.
Nintendo Switch Sports - Nintendo Switch Image
Nintendo Switch Sports - Nintendo Switch
EUR41.99
Op voorraad
Koop op bol.
Twee jaar na release is Nintendo dan ook nog niet klaar met de game. In de laatste Nintendo Direct liet het bedrijf al weten dat het basketbal toe ging voegen aan de game. Er was toen nog geen datum voor de update, maar inmiddels weten we wanneer de sport naar de game komt: morgen!
Vanaf 10 juli kun je basketbal spelen in Nintendo Switch Sports. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt twee tegen twee basketballen, of gaan voor de hoogste score tegen maximaal drie andere spelers. In beide gevallen geldt dus dat vier spelers het maximum is in deze modus.

Veel moois in laatste Nintendo Direct

De update voor Switch Sports was maar een klein deel van de meest recente Nintendo Direct. Ondanks dat de Switch vrij oud is en er volgend jaar een nieuwe console wordt verwacht, werden er verschillende grote titels onthuld voor het komende najaar. In september verschijnt bijvoorbeeld een nieuwe Zelda, voor het eerst met de prinses in de hoofdrol.
Ook is er een nieuwe Mario Party op komst en is de Mario & Luigi-reeks terug van weggeweest met een nieuwe game. Na jaren radiostilte is ook Metroid Prime 4 opnieuw onthuld. De game heeft nu een subtitel en een beoogde release in 2025. 

Populair Nieuws

Laatste Reacties