Metroid Prime 4 krijgt eindelijk een echte trailer

Article
dinsdag, 18 juni 2024 om 18:00
metroid prime 4 beyond samus
Soms wordt een game wat vroeg aangekondigd. Nintendo probeert dat in het Switch-tijdperk zo weinig mogelijk te doen, maar met Metroid Prime 4 ging het enigszins mis. Nu heeft de game dan toch eindelijk een trailer en een nieuwe titel.
Toen het Switch-tijdperk aanbrak was het lang geleden dat de laatste goede Metroid-game verscheen. De aankondiging van Metroid Prime 4 was daarom, ondanks een totaal gebrek aan beelden van de game, heel welkom. Maar nadat de ontwikkeling twee jaar later opnieuw begon, bleef het angstwekkend stil.
Metroid Prime 4 - Nintendo Switch Image
Metroid Prime 4 - Nintendo Switch
EUR59.99
Op voorraad
Koop op bol.
Maar zeven jaar na de onthulling van Metroid Prime 4 heeft de game nu eindelijk een echte trailer gekregen tijdens een Nintendo Direct. Daarin zijn veel klassieke Metroid Prime-elementen te zien, zoals een vertrouwd combat-systeem en het scannen van vijanden en omgevingen. Ook wordt een oude belofte goedgemaakt: verschillende games hintten al dat Metroid Prime 4 de premiejager Sylux zou gebruiken als tegenstander voor Samus. Hij is dan ook in de trailer te zien.
De game heeft trouwens ook een nieuwe titel. Net zoals Metroid Prime 2 en 3 heeft de game een subtitel en die luidt Beyond. Waar dat op slaat zal moeten blijken wanneer de game uitkomt.

Wanneer is de release van Metroid Prime 4: Beyond?

In tegenstelling tot veel andere games in de Nintendo Direct heeft Metroid Prime 4: Beyond geen releasedatum gekregen. Wel is er een jaar op geplakt, wat al een stuk concreter is dan wat we tot nu toe over de game wisten. Metroid Prime 4 verschijnt in 2025.
Dat zal bij velen de vraag oproepen of hij dan ook voor Switch 2 is. Daar is momenteel geen antwood op: Nintendo heeft zich aan zijn woord gehouden en de opvolger van de Switch niet genoemd. Wel is duidelijk dat de game in ieder geval op de originele Switch verschijnt, dus als er een Switch 2-versie is, staan fans die niet meteen upgraden niet in de kou.

Populair Nieuws

Laatste Reacties