Sony geeft vier jaar oude PS5-game ineens weer updates

News
dinsdag, 09 juli 2024 om 11:00
astro bot
Nadat hij een paar keer de held is geweest van een paar kleine titels, beleeft Astro Bot binnenkort eindelijk een groot avontuur. Daar kun je natuurlijk blind in springen, maar misschien heeft het een voordeel om je even voor te bereiden. Je kunt namelijk wat versterking krijgen via Astro’s Playroom.
Praktisch iedere PS5-eigenaar zal Astro’s Playroom weleens hebben opgestart. Het is maar een korte game, maar het is een goede introductie van de PS5 en ook gewoon een leuke game. Die game is niet bijzonder lang, maar ook als je alles al gedaan hebt, kan het nu de moeite zijn om er weer in te duiken.
In aanloop naar de release van Astro Bot krijgt Astro’s Playroom namelijk nieuwe content updates. Er worden vier nieuwe, op PlayStation-personages gebaseerde bots toegevoegd om in de game op te speuren. Ze zijn afkomstig uit Astro Bot en wanneer je ze in Astro’s Playroom hebt gevonden, kun je ze uiteindelijk meenemen naar de nieuwe game.
Het kan alleen nog wel een uitdaging worden om ze vrij te spelen, want ze zijn verstopt achter cryptische raadsels. Om Lady Maria uit Bloodborne vrij te spelen moet je bijvoorbeeld klokjes opsporen en weten op welke datum de Bloodborne DLC met Lady Maria uitkwam. De oplossing voor deze bot staat op de PlayStation Blog, maar als je de nieuwste bot wil vinden, moet je zelf proberen het raadsel op te lossen.

Nog twee bots op weg naar Astro’s Playroom

Momenteel zijn twee van de vier nieuwe bots al te vinden in Astro’s Playroom. De ene is dus Lady Maria uit Bloodborne en de andere is Selene uit Returnal. De andere twee bots zijn nog niet onthuld, maar hun silhouetten zijn al zichtbaar op de PlayStation Blog, dus wie veel weet van PlayStation kan vast al achterhalen wie het zijn.
Deze twee bots worden niet tegelijk uitgebracht. Bot nummer drie wordt in augustus aan de game toegevoegd en de laatste bot pas in september. Aangezien Astro Bot op 6 september uitkomt, heb je waarschijnlijk niet al te veel tijd om het raadsel van de laatste bot op te lossen.

Populair Nieuws