Populaire Netflix serie krijgt toch een tweede seizoen

News
vrijdag, 04 november 2022 om 9:00
sandman trailerf1667493496
Een tijd leek het erop dat de populaire Netflix serie The Sandman geannuleerd zou worden na seizoen 1. Maar goed nieuws voor de fans, want het tweede seizoen is nu officieel bevestigd.
Op woensdag postte het Twitter-kanaal van DC Comics dat ‘de droom door zou gaan’ en dat The Sandman een vervolg zou krijgen op Netflix. Al snel werd alleen de tweet verwijderd door het bedrijf.
Nu hebben we gelukkig officieel bevestiging dat de populaire Netflix serie een tweede seizoen gaat krijgen. De streamingdienst heeft het namelijk bevestigd tegenover Deadline. De serie, die gebaseerd is op de gelijknamige DC Comics van Neil Gaiman, kreeg in het eerste seizoen tien afleveringen. Hoeveel het tweede seizoen er gaat krijgen is nog niet bekend.

Twijfels over The Sandman

Dat The Sandman nu toch een nieuw seizoen krijgt, dat zal voor veel fans een aangename verrassing zijn. Lange tijd gingen er namelijk geruchten dat er geen seizoen 2 zou komen voor de show. Naar verluidt zou de show namelijk te duur zijn en te weinig opleveren voor Netflix.
Dat laatste was opvallend, omdat er veel mensen keken naar het eerste seizoen van The Sandman. In de eerste week waren er namelijk 69,5 miljoen kijkuren en dat werd verdubbeld naar 127,5 miljoen in de tweede week. Tot voor kort werd de meest populaire serie op Netflix 60,97 miljoen uur bekeken in de eerste vijf dagen, voordat Dahmer ineens het record met bizarre cijfers verbrak.