Call of Duty Modern Warfare 2 feature blijkt niet zo handig

News
donderdag, 03 november 2022 om 18:00
call of duty modern warfare 2 posterf1666878320
Nu de multiplayer van Call of Duty Modern Warfare 2 beschikbaar is, zijn spelers druk bezig te ontdekken hoe je de game het beste kunt spelen. Daarbij worden ook opvallende ontdekkingen gedaan. Zo blijkt dat je maar beter zuinig aan kunt doen met attachments.
Je wapen is een vrij essentieel onderdeel van een speelsessie Call of Duty. Daar kun je in Modern Warfare 2 maximaal vijf attachments aan vastmaken om de stats van het wapen aan te passen. Maar het blijkt dat je in de meeste gevallen beter niet alle attachment slots kunt gebruiken.
Spelers, waaronder de YouTuber TheXclusiveAce hebben namelijk gekeken naar wat attachments daadwerkelijk doen met de stats van je wapen. De meeste hebben invloed op drie belangrijke statistieken (aim-down-sights tijd, aiming stabiliteit en recoil controle), waarbij er meestal één een goede boost krijgt, terwijl de andere twee flink achteruit gaan. Veel spelers vinden dat de nadelen veel groter zijn dan de voordelen.
Als je dus vijf van dat soort attachments op je wapen gooit, heb je daar uiteindelijk maar weinig voordeel van. Dat wil niet zeggen dat je ze helemaal niet moet gebruiken, maar twee of drie geeft doorgaans meer voordeel dan alle vijf, zo vindt TheXclusiveAce. Ook is er een aantal attachments dat geen significante nadelen heeft.

Attachments problematische feature in Modern Warfare 2

Overigens zijn er ook andere redenen om voorlopig voorzichtig te zijn met de attachment feature. Als je gebruik maakt van getunede exemplaren kun je namelijk last krijgen van crashes. Er wordt momenteel gezocht naar een oplossing voor dat probleem, maar in de tussentijd is het tunen van attachments tijdelijk geen feature van de game.