Grote spoiler in gelekte Black Adam post-credit scene

News
vrijdag, 14 oktober 2022 om 14:30
dwayne johnson black adamf1665748147
Black Adam draait pas volgende week in de bioscopen, maar de post-credit scene lijkt nu al te zijn uitgelekt. En daar blijkt toch wel een hele flinke spoiler in te zitten!
Pas op, dit artikel bevat spoilers!
De post-credit scene, sinds Marvel ze heeft geïntroduceerd zijn ze niet weg te denken bij superheldenfilms. Ook Black Adam lijkt een uitsmijter klaar te hebben voor fans aan het einde van de film. Helaas is die verrassing zo vlak voor de release iets te vroeg naar buiten gekomen. En daar blijkt een flinke spoiler tussen te zitten.
Er gaan al langere tijd geruchten dat Black Adam het vroeg of laat een keer gaat opnemen tegen Superman. De iconische held werd zelfs al een keer aangehaald door Dwayne Johnson zelf in een interview. Het ziet er naar uit dat hij de waarheid sprak, want de gelekte beelden bevestigen dat de Man of Steel wederom zijn opwachting maakt en het aan de stok krijgt met Black Adam.

Black Adam post-credit scene zwerft online rond

De beelden doen de rondte op onder andere Twitter en TikTok, al zit Warner Bros er bovenop om alle video's neer te halen. Het korte fragment laat zien hoe Superman, wederom gespeeld door Henry Cavill, Black Adam benadert. Hij sluit af met de zin: "It’s been a while since anyone’s made the world this nervous."
Het ziet er dus naar uit dat DC-fans zich klaar kunnen maken voor een nieuwe knallende superheldenfilm die zich afspeelt in het universum. Om Black Adam in actie te zien hoef je in ieder geval niet lang meer te wachten, want de film draait vanaf 19 oktober in de bioscopen.

Populair Nieuws