Pokémon Unite release bekend voor Nintendo Switch en mobiel

News
vrijdag, 18 juni 2021 om 10:30
pokemon unite moba venusaurf1610957979
Pokémon Unite, de nieuwe Pokémon MOBA, heeft een tijd voor release gekregen. Vanaf juli kunnen we met de nieuwe game aan de slag op de Nintendo Switch, maar op mobiele telefoons zullen we nog even moeten wachten tot september.
Veel Pokémon-fans zaten al een tijdje te wachten op de dag dat Pokémon Unite, een nieuwe MOBA in de wereld van Pokémon, uit zou komen. Nu hebben we een iets duidelijk beeld gekregen van wanneer de Pokémon Unite release precies plaats moet vinden. Concrete dagen worden nog niet genoemd, maar we weten wel dat de MOBA in juli al moet verschijnen op de Nintendo Switch en vanaf september krijgen ook spelers op mobiele telefoons toegang tot de nieuwe game van Tencent Games.
De aankondiging van Pokémon Unite was ongeveer een jaartje geleden gedaan en fans van de schattige diertjes keken gelijk al uit naar de game. Zoals je mag verwachten van een MOBA speel je 5-tegen-5 en kan jij je personage en Pokémon evolueren door de strijd heen. Het is een formule die zich eigenlijk uitstekend leent voor de wereld van Pokémon, want evoluties zijn doodnormaal. Het zal voor fans dan ook een verademing zijn dat er een Pokémon Unite releasewindow is zodat ze weten wanneer ze ongeveer de strijd kunnen aangaan met rivalen.

Pokémon Unite release bekend

Pokémon Unite zal zich afspelen op het mysterieuze eiland Aeos aan het nog niet ondekte randje van de oceanen. Hier is een unieke energie te vinden, die je natuurlijk nodig zal hebben om je personages sterker te maken. De Pokémon Unite release is niet de enige Pokémon-game die we dit jaar op de Nintendo Switch krijgen. Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl komen namelijk op 19 november uit voor de Nintendo Switch en ook aan het begin van 2022 zit je goed als fan, want op 28 januari mogen we los met Pokémon Legends Arceus.

Populair Nieuws

Laatste Reacties