Xbox Design Lab keert terug voor Xbox Series X controllers

News
vrijdag, 18 juni 2021 om 10:00
rsz xbox201f1620805167
Voor de Xbox One kwam Microsoft met een creatief programma om je eigen controller te maken. Het Xbox Design Lab was even weg, maar is nu weer terug voor Xbox Series X en S controllers.
Het was treurig nieuws toen Microsoft bekendmaakte, vak voordat de Xbox Series X en S werden gelanceerd, dat het Xbox Design Lab voorlopig niet meer beschikbaar zou zijn. Het techbedrijf beloofde wel dat in de nabije toekomst het programma weer terug zou keren.
Aan die belofte houdt Microsoft zich. Sinds gisteren is het Xbox Design Lab namelijk weer terug! Op de website kunnen gebruikers nu hun eigen Xbox Series X en S controller in elkaar zetten. Je krijgt daarbij de keuze tussen verschillende kleuren voor onder andere de body, de triggers en de bumpers. Daarnaast kan je ook je stijl voor de knoppen kiezen en zelfs je naam laten graveren met een laser, om je controller helemaal van jezelf te maken.

Hoeveel kost een Xbox Design Lab controller?

Voor alle mogelijkheden die je krijgt om je controller eigen te maken, zou je denken dat de prijs van een Xbox Series X en S controller een stuk hoger is via het Xbox Design Lab. Maar dat is opvallend genoeg niet echt het geval.
Voor een standaard witte of zwarte controller betaal je namelijk 59,99 euro, maar voor een controller uit het lab van Microsoft hoef je slechts een tientje meer te betalen. Om je naam erop te laten graveren kost alleen wel nog tien euro meer.

Populair Nieuws