'Final Fantasy VII Remake exclusief naar Epic Games Store in december'

News
vrijdag, 18 juni 2021 om 11:00
final fantasy 7 lanzamientof1585580781
Het ziet er naar uit dat Final Fantasy VII Remake later dit jaar nog op PC verschijnt. In de database van Epic Games Store is de naam van de game namelijk verschenen. Mogelijk wordt de game exclusief naar Epic Games Store gebracht.
Zo werd op Resetera gedeeld via een Epic Games data tracker. Via de tracker, die vervolgens door gebruiker Fusionterra werd gedeeld, is te zien dat Final Fantasy VII Remake twee keer in de database verschijnt. Zo is de naam van de Square Enix-titel te vinden in een CloudSaveFolder. Tevens staat de game in de CloudExcludeList.
De gebruiker maakt uit de nieuwe informatie op dat de game die vorig jaar exclusief op de PlayStation 4 (en deze maand op PlayStation 5) verscheen eind dit jaar naar de PC lijkt te komen als Epic Games Store exclusive. Voor de Epic Games Store is dit geen nieuwe truc. De releasedatum van december is grotendeels nog speculatief, al is deze gebaseerd op het feit dat de game tot die tijd van exclusiviteit geniet op de PlayStation-platformen.
final fantasy vii remake artworkf1578999781

Final Fantasy VII Remake PC release nog een gerucht

Uiteraard betreft het momenteel nog een gerucht, want Square Enix zelf heeft officieel nog niets uit de doeken gedaan. Toch wordt het gerucht wel wat legitiemer gemaakt doordat ook een remaster van Alan Wake gespot is via hetzelfde lek. Epic Games werkt na verluid namelijk samen met Remedy Entertainment, de studio achter het origineel dat ook de uitgeversrechten van de IP heeft, aan een nieuwe Alan Wake-titel.

Populair Nieuws