Pokémon Scarlet & Violet trailer toont nieuwe Pokémon

News
woensdag, 03 augustus 2022 om 16:03
pokemon scarlet and violetf1656450433
Zoals eerder deze week aangekondigd is er nieuwe informatie over Pokémon Scarlet en Violet. Via een nieuwe trailer zijn nieuwe Pokémon onthuld en is de naam van de regio waarin de games zich afspelen bekendgemaakt. Bovendien is er een nieuwe gameplay mechanic onthuld.
Sinds een paar generaties brengen Pokémon games steeds een nieuwe twist naar de bekende gameplay. In de vorige generatie was het Dynamax Pokémon, nu is er het Terastal Phenomenon. Dit maakt dat de moves van je Pokémon geboost worden en kan bovendien je Pokémon van type laten veranderen.
Er is ook meer informatie over hoe de open world gameplay van Scarlet en Violet gaat werken. Er is in de Paldea regio een traditioneel verhaal met Gyms, maar deze Gyms kun je nu in elke volgorde uitdagen die je wil. Bovendien zijn er nog twee andere verhaallijnen die je kunt ontdekken. Het staat je vrij om op elk moment meer of minder aandacht te geven aan elk van deze verhaallijnen.
Een trailer voor nieuwe Pokémon games is natuurlijk niet compleet zonder nieuwe Pokémon. In de Paldea regio is een regionale variant van Wooper te vinden. Ook zijn de nieuwe Pokémon Cetitan en Fidough onthuld. Hieronder kun je de trailer zelf bekijken.

Wanneer is de release van Scarlet en Violet?

Pokémon Scarlet en Violet verschijnen dit jaar nog. De games liggen vanaf 18 november in de winkel. Als je ze in de eerste maanden koopt kun je een speciale Pikachu claimen die in zijn Terastal-vorm Flying-type is.