Pokémon neemt na 25 jaar afscheid van Ash

News
vrijdag, 16 december 2022 om 13:00
pokemonf1620315095
Voor de Pokémon fans een emotioneel nieuwtje. De volgende Pokémon anime serie is voor het eerst na 25 jaar zonder Ash en Pikachu, dit heeft The Pokemon Company zojuist aangekondigd.
De nieuwe serie zal in 2023 na afloop van Pokémon Ultimate Journeys: The Series beginnen. In de serie zullen twee nieuwe personages genaamd Liko en Roy (in de Japanse verie) voortaan de hoofdrol spelen. Ook zullen de drie Paldea starter Pokemon terugkomen: Sprigatito, Fuecoco en Quaxly.

Eindelijk kampioen

Onze favoriete trainer Ash werd niet zo lang geleden de beste trainer, door al zijn tegenstanders te verslaan in het Pokémon World Coronation Series Masters Eight Tournament.
De serie zal in Japan eindigen met de reis van Ash en co, maar we hoeven nog niet direct afscheid te nemen. Er komt namelijk nog een speciale set met afleveringen aan om de avonturen van 25 jaar Ash en Pikachu te herdenken.
De afleveringen zullen een blik werpen op wat de toekomst de bieden heeft voor Ash, maar dit is wel echt het laatste hoofdstuk voor de trainer en Pickachu volgens het persbericht. Ondanks dat de animatiemanager van TV Tokyo recent nog heeft gezegd dat Ash niet vervangen zou worden.

Emotioneel afscheid

Het zal een emotioneel afscheid worden voor iedereen die met Ash en Pikachu is opgegroeid, vooral met de komende afleveringen om het duo te herdenken.
De inhoud van de speciale afleveringen zijn nog niet bekend, maar we krijgen cameo's van de meest bekende personages uit de serie: Misty, Brock, Serena en Pokémon als Charizard, Greninja, Lucario en nog meer.
De serie vol vriendschap en avonturen tussen de Pokémon en trainers zal na 25 jaar even wennen zijn zonder Ash. Gelukkig kunnen we nog van de oude afleveringen en seizoenen genieten op Netflix. Op Netflix staan namelijk de Journeys series, Master Journeys series, Indigo League en nog een aantal Netflix Originals films.
Het nieuwe seizoen zal na afloop van Pokémon Ultimate Journeys te zien zijn.

Populair Nieuws