Grote Ubisoft game is dit weekend gratis

News
vrijdag, 16 december 2022 om 12:30
assassins creed valhalla artworkf1619781989
Eens in de zoveel tijd laat Ubisoft spelers een game voor een weekend uitproberen. Dat is nu weer het geval, vanaf vandaag kun je namelijk gratis aan de slag met één van hun grootste games van de afgelopen jaren.
Assassin’s Creed Valhalla is vanaf vandaag tot en met het einde van het weekend gratis voor iedereen te spelen. De game is te downloaden op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en PC. Dit gehele weekend heb je dan toegang tot alle content van de game basisgame. Als je besluit om de game hierna aan te schaffen, wordt alle progressie meegenomen.
Dit is overigens niet de eerste keer dat Ubisoft spelers Assassin’s Creed Valhalla laten spelen, eerder was het namelijk ook al een keer voor een weekend te spelen. Ubisoft maakt hun games wel vaker gratis voor een weekend. Vaak is dit als iets nieuws aan de game wordt toegevoegd zoals een uitbreiding. Nu is dit met Assassin’s Creed Valhalla weer het geval. Vanaf vandaag is namelijk het friend referral-programma aan de game toegevoegd. Met dit programma kunnen spelers beloningen verdienen als je een vriend uitnodigt om de game te spelen. Helemaal nu de game gratis is, is dit dus een handige toevoeging.

Brengt Ubisoft nog meer Assassin’s Creed Valhalla content uit?

Een paar weken terug is de laatste uitbreiding van het verhaal van Assassin’s Creed Valhalla uitgekomen. The Last Chapter was alleen net wat eerder beschikbaar dan de uitgever oorspronkelijk gepland had. Maar er komt dus verder geen Assassin’s Creed Valhalla content meer aan. Wel werkt Ubisoft hard aan een nieuwe game. Assassin’s Creed Mirage komt namelijk als het goed is volgend jaar uit.