Pokémon anime gaat Ash Ketchum niet vervangen

News
woensdag, 07 december 2022 om 9:00
na 22 jaar is ash ketchum uit de pokemon anime de kampioen 154623 1f1671206888
Onlangs bereikte Ash Ketchum zijn levensdoel door wereldkampioen Pokémon te worden. Sommige fans vroegen zich af of de anime nu een nieuwe hoofdpersoon zou krijgen. Maar dat zal voorlopig niet gebeuren.
Onlangs werd Ash Ketchum de beste Pokémon trainer ter wereld in een van Pokémon Ultimate Journeys. Aangezien dat al sinds het begin van de anime zijn doel was, leek het mogelijk dat hij niet langer de hoofdpersoon zou zijn: zijn persoonlijke verhaal heeft een conclusie bereikt. Maar wie Ash niet kan laten gaan hoeft zich geen zorgen te maken, zo meldt Anime Hunch.
Tijdens een persconferentie heeft Toshiyuki Hiroaka, de animatiemanager van TV Tokyo, laten weten Ash gewoon de hoofdpersoon van de anime blijft. Daarbij lijkt er wel een hint te zijn dat hij inderdaad een ander doel nodig heeft. Zijn toekomst wordt bestempeld als “interessant”, nu hij wereldkampioen is.

Pokémon Scarlet en Violet een enorm succes

Het volgende seizoen van Pokémon zal waarschijnlijk inspiratie halen uit Pokémon Scarlet en Violet, de nieuwste game in de reeks. Hoewel spelers niet altijd blij zijn met de technische kant van de games, bieden ze ook de nodige vernieuwing in de reeks. Dat ze op technisch vlak wat minder zijn kan bovendien niet veranderen dat Scarlet en Violet als zoete broodjes over de toonbank vliegen.

Populair Nieuws