‘Pokémon komt mogelijk met remakes geliefde games’

News
maandag, 26 februari 2024 om 11:00
pokemonscarletf1676998366
Pokémon komt vrijwel elk jaar met een nieuwe game. Wat het dit jaar wordt is nog niet bekend. Maar een betrouwbare leaker heeft iets gehoord dat remakes van Black en White goed mogelijk maakt.
Binnenkort wordt de eerste Pokémon Presents van het jaar uitgezonden. Meestal is dat de presentatie waarin The Pokémon Company onthult wat er in het najaar verschijnt als mainline Pokémon-game. Als het patroon van eerdere jaren gevolgd wordt, is het dit jaar tijd voor een remake van Black en White, maar dat is nog niet bevestigd.
Maar nieuwe tweets van de betrouwbare leaker Pyoro_X maken deze remakes redelijk aannemlijk. Hoewel hij benadrukt dat hij niet specifiek weet wat de inhoud is van de Pokémon Presents, heeft hij iets gehoord over een game die te maken heeft met de regio Unova, waar Black en White zich afspelen. Die zou bovendien zijn uitbesteed aan een studio buiten Game Freak, iets wat voor het laatst gebeurde met de remakes van Diamond en Pearl.

Pokémon Blak en White remakes in Pokémon Presents?

De info van Pyoro_X lijkt dus te suggereren dat er remakes van Black en White in aantocht zijn, maar de informatie moet met een korrel zout genomen worden. Pyoro_X geeft zelf bijvoorbeeld al aan dat de informatie al wat ouder is en dus misschien niet meer klopt. Wat hem betreft is dit dan ook geen lek, maar gewoon een stukje informatie dat hij heeft gehoord.
Zekerheid over wat er dit jaar gaat komen krijgen we al snel. De Pokémon Presents wordt namelijk morgen, 27 februari al uitgezonden. Hij is te zien om 15.00 uur Nederlandse tijd.

Populair Nieuws