Ed Sheeran is nu ook een voice actor voor Pokémon

News
donderdag, 22 februari 2024 om 16:00
ed sheeranf1708612062
Ed Sheeran is een wereldberoemde popster, maar hij kan nu nog een ander beroep op zijn cv zetten. De Brit is namelijk ook een voice actor voor Pokémon geworden.
Het is geen geheim dat Ed Sheeran een groot fan is van Pokémon. Voor de singer-songwriter is daarom nu een droom uitgekomen. Sheeran werd namelijk uitgenodigd door The Pokémon Company om langs te komen bij het hoofdkantoor van het bedrijf in Japan.
In het land mocht de zanger zijn stem goed gebruiken, want in een video op Instagram laat Ed Sheeran zien hoe hij de stem in mocht spreken van verschillende Pokémon. Zo liet hij zijn beste Pikachu, de omvangrijke Snorlax en zijn favoriete Pokémon horen: Squirtle.
Het is nu alleen even afwachten of Sheeran straks echt te horen zal zijn in een Pokémon serie of game. De zanger was namelijk geschrokken toen hij erachter kwam dat alle stemmen voor de schattige monsters zijn ingesproken zonder effect eroverheen.

Muziek voor Pokémon

Het is niet de eerste keer dat een Pokémon-droom uitkomt voor Sheeran. In 2022 ging hij namelijk een samenwerking aan met The Pokémon Company om een nummer te maken voor de franchise. Het speciale nummer heet Celestial. Ook heeft de zanger een in-game concert gegeven in Pokémon GO.

Populair Nieuws