Pokémon-fans kunnen dit weekend naar hartelust kaarten ruilen

News
vrijdag, 13 oktober 2023 om 12:30
pexels erik mclean 9661252f1646061039
Wie in de jaren 90 verwachtte dat Pokémon wel weer over zou waaien heeft het goed misgehad. De games, anime en Trading Card Game zijn nog altijd populair. Liefhebbers van Pokémonkaarten kunnen dit weekend goed aan hun trekken komen op een grote beurs.
Pokémonkaarten zijn nog altijd gewilde objecten. Je kunt er natuurlijk een leuk kaarstpel mee spelen, maar ook voor verzamelaars is de Pokémon TCG geliefd. Dat zagen we bijvoorbeeld aan de bestorming van het Van Gogh Museum om een Pokémonkaart.
Als jij ook een groot liefhebber bent van Pokémonkaarten en dit weekend nog niets te doen hebt, hebben we misschien in tip. Op 14 en 15 oktober is er namelijk een grote beurs waar de Pokémon TCG centraal staat in Houten (bij Utrecht). Met meer dan 50 stands van kaarten- en merchandiseverkopers is PokeMonkelWorld de grootste trading cards beurs van Nederland.
Bezoekers van PokeMonkelWorld kunnen niet alleen kaarten kopen en ruilen. Er is ook andere merchandise beschikbaar en je kunt Pokémon-games spelen. Er zijn ook professionele taxateurs aanwezig, voor als je kaarten hebt waarvan je benieuwd bent wat ze waard zijn.

Wat kost een kaartje voor PokeMonkelWorld?

Toegang voor PokeMonkelWorld is niet duur: voor een dagkaart betaal je 8,99 euro en voor twee dagen 14,99 euro. Kaartjes voor kinderen tot en met 7 jaar zijn gratis. De deuren gaan open om 10.00 uur ‘s ochtends en sluiten om 16.00 uur. Je kunt hier kaarten bestellen.