Pokémon brengt legendarische theme song terug

News
dinsdag, 10 januari 2023 om 20:00
na 22 jaar is ash ketchum uit de pokemon anime de kampioen 154623 1f1671206888
Anime wisselen soms van themamuziek en ook Pokémon heeft verschillende openingsnummers gehad. Maar de originele Pokémon Theme Song is bij de meeste fans toch het meest blijven hangen. Dit nummer zal ook te horen zijn voor de laatste avonturen van Ash.
Het is voor velen enigszins verdrietig nieuws, maar na 25 jaar zal Ash geen hoofdpersoon meer zijn van Pokémon-anime. Binnenkort lanceert Ash’ laatste seizoen in Japan. Dat zal natuurlijk nostalgische gevoelens oproepen en de makers van de anime spelen daar an ook flink op in, bijvoorbeeld met de themamuziek.
Een BulbaGarden gebruiker deelt namelijk informatie uit een Japans persbericht over de nieuwe afleveringen. Daaruit blijkt dat de opening van deze afleveringen een “remake” zal zijn van de originele themamuziek van de anime. Voor de westerse dub wordt naar verwachting ook een remix gemaakt van de bekende Engelstalige Pokémon Theme Song.
Voor veel kijkers is het een bijzonder nostalgisch nummer. Na een zeer succesvolle social media campagne zijn Nederlanse fans er jaren geleden zelfs in geslaagd om het nummer in de Radio 2 Top 2000 te krijgen. Inmiddels is hij daar bijna niet meer weg te denken.

Ook oude vrienden terug in Pokémon anime

De laatste avonturen van Ash en Pikachu brengen overigens nog meer nostalgie met zich mee. Zo keren ook Brock en Misty terug voor de ereronde van Ash. Ook andere voormalige reisgenoten, zoals Cilan, keren terug.

Populair Nieuws

Laatste Reacties