Brock en Misty keren terug in Pokémon anime

News
zondag, 08 januari 2023 om 12:30
pokemonf1620315095
Eind vorig jaar bracht Pokémon Company">The Pokémon Company schokkend nieuws: het doek valt eindelijk voor Ash en Pikachu. Dit voorjaar wordt het duo met elf speciale afleveringen uitgezwaaid, maar natuurlijk kan dat niet zonder twee andere iconische karakters: Brock en Misty.
Wie opgegroeid is met de Pokémon anime denkt niet alleen aan hoofdpersonen Ash en Pikachu. Ook Brock en Misty kunnen niet ontbreken: zij vormden immers samen met Ash het allereerste trio in de serie. Wanneer er afscheid genomen wordt van Ash kan dat dan ook niet zonder zijn eerste vrienden. De twee keren dan ook terug in de speciale afleveringen die volgende week van start gaan.

In deze afleveringen van de Pokémon anime zie je Brock en Misty

The Pokémon Company heeft nu details over de eerste drie afleveringen onthuld. In de eerste aflevering, ‘The Wind of Beginning’ vinden Ash en Pikachu een gewonde Latias. De tweede aflevering ziet de terugkeer van Misty en heet ‘Ash vs. Misty! Duel on the coast’, waarin de trainers het een laatste keer tegen elkaar opnemen.
Brock keert samen met een ander bekend gezicht terug in de derde aflevering ‘Witch of the Forest’. In deze aflevering is namelijk ook Cilan te zien, een van Ash’ vrienden in de Black & White afleveringen.
De eerste aflevering van Pokémon: Mezase Pokémon Master (letterlijk: Pokémon: Aim to be a Pokémon Master) is op 13 januari in Japan te zien.

Populair Nieuws