Nieuwe Netflix serie is gigantische hit

News
woensdag, 07 december 2022 om 9:30
wednesday s1 e3 00 34 53 17r 1f1669801503
Sinds een paar weken zijn Netflix-abonnees massaal in de ban van een nieuwe serie. Wednesday, een nieuwe serie van Tim Burton over de dochter van de Addams Family, is de nieuwste hit van de streamingdienst. Deze lijkt in sneltreinvaart de grootste Netflix-series ooit in te gaan halen.
Netflix houdt de populariteit van haar series in de gaten door het aantal kijkuren over een bepaalde tijd te meten. Dat Wednesday het goed deed was al duidelijk toen de serie binnen een week meer dan 340 miljoen uren gestreamd werd. In week twee is er geen vertraging: de serie is nu 752,52 uren bekeken, meldt Deadline.
Daarmee lijkt Wednesday op het punt te staan om zich bij een prestigieus rijtje te voegen: series die in hun eerste 60 dagen meer dan een miljard uur gestreamd werden. Momenteel zijn Squid Game, Stranger Things 4 en de controversiële serie Dahmer daarin geslaagd. Niet alleen zit Wednesday al op ruim driekwart van een miljard, de serie heeft daar maar 14 dagen, geen 60, over gedaan.

Wednesday nu al in Netflix top 3

Overigens hoeft Wednesday die miljard kijkuren niet eens te halen om een indrukwekkende statistiek neer te zetten. De serie staat namelijk al in een top 3 van Netflix: hij staat op plek drie van meest gestreamde Engelstalige series. Omdat Squid Game nog altijd de meest gekeken Netflix serie ooit is komt Wednesday net niet in de ‘echte’ top 3.
Natuurlijk is er nog genoeg tijd om door te breken tot de top 3. Er lijkt in ieder geval genoeg interesse in de serie. De schooltijd van Wednesday Addams, die tegelijkertijd dient als moordmysterie, is momenteel in 89 landen de meest bekeken series van dit moment.

Populair Nieuws