Call of Duty Warzone spelers moeten afscheid nemen van Verdansk map

News
vrijdag, 08 oktober 2021 om 11:30
1622623447 warzonef1633682187
Voor veel spelers van Call of Duty Warzone is het misschien een troost, maar er zullen ook een hoop tussen zitten die helemaal niet zitten te wachten op een nieuwe map. Toch is bevestigd dat de map Verdansk binnenkort zal verdwijnen.
Het is inmiddels door ontwikkelaar Raven Software bevestigd dat de map Verdansk het tot seizoen 6 vol zal houden. Dat meldt CharlieIntel via Twitter. De map van Call of Duty Warzone gaat al dik een jaar mee en het is daarom misschien ook wel tijd voor verandering. Daarom wordt Verdansk na seizoen 6 vervangen door een nieuwe map, deze zal zich afspelen in de Pacific. En samen met die map komt er nog wat nieuws naar Warzone, iets wat veel spelers maar al te graag willen zien: een nieuw en verbeterd anti-cheat systeem. Hoe goed deze zal zijn in vergelijking met de oude is nog even de vraag, maar elke verbetering is welkom.
De map Verdansk heeft al een flink aantal make-overs gehad. Dit zorgde ervoor dat het spel altijd wat nieuws te bieden had. In seizoen 6 zijn bijvoorbeeld bunkers uit de Tweede Wereldoorlog toegevoegd. Deze bunkers zijn dan weer een verwijzing naar de nieuwste game Call of Duty Vanguard. In de nieuwe map zal ook de oude Gulag zitten, met de klassieke douches. Raven laat weten dat ze maar al te graag iets willen toevoegen waar spelers echt blij van worden en veel gamers vinden het terugbrengen van de oude Gulag maar een al te goed idee.

Zal Verdansk voor altijd weg zijn?

Of de map Verdansk terug zal komen is nog niet bekend. Misschien gaat Warzone hetzelfde systeem als Apex Legends gebruiken, waarbij de map elke twee uur gewisseld wordt. Een manier die ervoor zorgt dat je tijdens het gamen sowieso wel één keer op jouw favoriete map speelt. Apex Legends heeft dan wel weer het voordeel dat de game uit drie mappen kan kiezen in plaats van één of twee.