PlayStation Plus Black Friday deal brengt monsterkorting

News
vrijdag, 18 november 2022 om 13:00
merece la pena playstation plus en 2019 pros y contras 149042f1668772623
Veel webshops zijn al lekker vroeg begonnen met Black Friday. Dat geldt ook voor de PlayStation Store en Sony brengt daarmee nu monsterkorting op PlayStation Plus!
Wie gewacht heeft met het kopen of verlengen van PlayStation Plus, die heeft een goede beslissing gemaakt. Bijna elk jaar is er namelijk wel een goede deal te vinden voor de abonnementsdienst van Sony en dat is ook zeker dit jaar het geval.
De Japanse uitgever is namelijk vandaag van start gegaan met de Black Fridays 2022 deals in de PlayStation Store. Naast korting op een hele berg aan PS4 en PS5 games, kan ook profiteren van een heerlijke deal op PlayStation Plus. Alle abonnementen zijn nu namelijk te krijgen met 25 procent korting over een heel jaar.

Welke versie PS Plus moet ik nemen?

Sinds dit jaar zijn er drie verschillende versies van PlayStation Plus waar je uit kan kiezen. PlayStation Plus Essential is in principe hetzelfde als het oude PS Plus en heeft dan ook dezelfde prijs.
Vanaf PlayStation Plus Extra wordt het ineens een stuk interessanter. Bij die versie kan je niet alleen online gamen en elke maand profiteren van gratis games, je krijgt ook nog eens toegang tot een lijst van enorm veel toptitels die je direct kan spelen.
PlayStation Plus Premium is de ultieme variant van de abonnementsdienst en biedt alle voordelen van de andere opties en daar bovenop nog eens Cloudstreaming en een collectie aan klassiekers. Premium is natuurlijk wel de duurste variant, maar daar kan je momenteel dus veel op besparen tijdens Black Friday!

Populair Nieuws