PlayStation iconen worden voetballers in nieuwe Champions League advertentie

News
woensdag, 03 november 2021 om 13:00
Sony is een sponsor van de Champions League. Om dit nog eens duidelijk te maken is er door Sony een speciale video naar buiten gebracht. In de trailer is te zien hoe personages zoals Kratos en Nathan Drake over het veld van een Champions League wedstrijd rennen.
Sony heeft een advertentie naar buiten gebracht voor de Champions League. Sony is al langer via PlayStation een sponsor van de Champions League. Onlangs heeft Sony het contract tussen de twee bedrijven zelfs verlengd en blijft Sony tot ten minste 2024 sponsor van de Champions League.

Trailer vol bekende personages

De nieuwe video die Sony heeft gelanceerd lijkt eerst een normale video van de Champions League, maar als je goed kijkt zie je als eerste de grijphaak van Nathan Drake verschijnen. Daarna zie je dat Kratos samen met zijn zoon tussen de voetballers staat die straks het veld op moeten komen. En vervolgens zie je nog een hoop andere personages uit de stal van Sony verschijnen.
Sony adverteert graag rond de Champions League, omdat er miljoenen fans wereldwijd kijken naar de wedstrijden. Door te adverteren rond de Champions League kunnen er een hoop nieuwe PlayStation klanten bij gaan komen.
Sony laat in de video dus wel zien dat het graag adverteert met personages van Playstation exclusives, al zullen die titels niet lang meer allemaal exclusief zijn voor de PlayStation consoles. Sony richt zich namelijk steeds meer op PC. God of War uit 2018 komt bijvoorbeeld naar PC toe en eerder zijn er ook al titels als Horizon Zero Dawn op het platform uitgebracht. Hier zal het zeker niet bij blijven, want Playstation geeft genoeg signalen dat het bedrijf van plan is om in de toekomst meer games naar de PC te brengen.