PlayStation 5 wordt met standaard geleverd

News
maandag, 14 september 2020 om 10:00
playstation 5 design 1f1620031364
Via Twitter is bekendgemaakt wat er allemaal met de PlayStation 5 console van Sony geleverd gaat worden. Insider ZhugeEX deelde een overzicht van een Aziatische fabrikant die precies aangeeft wat er allemaal in de doos zit. Opvallend is dat er in tegenstelling tot bij de PS4 voor de PS5 wel een standaard wordt meegeleverd.
Via ZhugeEX is zowel duidelijk wat er met de PlayStation 5 als de PlayStation 5 All-Digital wordt meegeleverd. Beide consoles bevatten naast de console en de voor-geïnstalleerde Astro's Playroom ook de juiste bekabeling om de console aan te sluiten. Daarnaast wordt nu ook een stand meegeleverd waarmee je de console rechtop kunt zetten.
Check hieronder de inhoud van de PS5!
De twitteraar grapt nog over dat hij de prijs uit de foto heeft gehaald, waarop veel reacties te vinden zijn. Gelukkig ziet het er naar uit dat we niet lang meer hoeven te wachten op de releasedatum en prijs van de PlayStation 5. Sony heeft in het weekend bekendgemaakt dat er voor woensdag 16 september een nieuwe PS5 showcase gepland staat.
Over het evenement is alleen duidelijk dat deze rond de 40 minuten zal duren en dat deze zich zal richten op games voor de console. Toch zijn velen ervan overtuigd dat ook de prijs en releasedatum van de console onthuld zullen worden gezien directe concurrent Microsoft vorige week haar prijzen en releasedata onthulde voor de Xbox Series-lijn. De Series X (en S) komen namelijk op 10 november uit. Wanneer de PS5 verschijnt, is nog onbekend.