Laatste kans: Mario Game and Watch is hier nog te koop!

  Nintendo maakte gisteren vrijwel uit het niets bekend dat er komende periode diverse Mario titels uit komen, zoals; Super Mario 3D All Stars, Super Mario 3D World en de real life Mario Kart. Dit is allemaal voor het 35-jarig jubileum van Super Mario. Nintendo maakt nu als kers op de taart ook nog bekend dat ze 13 november de Game & Watch: Super Mario Bros op de markt brengt.

  De nieuwe retro handheld is een vernieuwde heruitgave van de Game & Watch die in de jaren '80 van de vorige eeuw uitkwam. Op deze heruitgave kun je Super Mario Bros helemaal in retro stijl spelen. Maar dat is niet het enige, want er zit ook Super Mario Bros: Lost Levels bij met allerlei extra levels waarmee je aan de slag kan. Je krijgt daarnaast de mini game Mario Ball erbij en er zit een leuke retro klok ingebouwd.

  Benieuwd hoe de handheld er in het echt uitziet? Check dan hieronder de trailer die Nintendo heeft gelanceerd.

  35 jaar Super Mario

  Super Mario bestaat dit jaar alweer 35 jaar en gisteren kwam Nintendo daardoor in één klap met allerlei releases. Mario groeide in die 35 jaar uit tot misschien wel het meest bekende gamepersonage ooit. Mario schitterde onder andere in de Mario Kart, Mario Bros en Mario Party series. Van de NES tot aan de Nintendo Switch, de Italiaanse loodgieter heeft het allemaal meegemaakt. De heruitgaves zijn dan ook een mooie manier om het jubileum van Mario te vieren.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.